Бургас
Очаквано! Бургаската структура на ГЕРБ издигна Ивелина Василева за евродепутат
TразмерT

Очаквано бургаската структура на ГЕРБ издигна на първо място номиницията на Ивелина Василева за бъдещ евродепутат. Освен нея днес бургаските членове на партията са посочили още имената на бившия депутат и настоящ еврокомисар Мария Габриел, както и на Андрей Новаков. Събранието днес на структурата бе делегатско, защото в Бургас тя е една от  най-големите и се налага избора на делегати от клубовет. На форума присъстваха зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас .Димитър Николов и областният лидер Димитър Бойчев.

Основните мотиви Ивелина Василева да е на първо място сред номинациите е че тя е безспоренн ексеррт в обрластта на екологията, а сред настоящите депутати от ГЕРБ такава няма, освен това е бивш екоминистър, настоящ председател на комисята по околна среда и води, а в момента в Европа се обръща изключително голяам винмание на опазването на оклоната среда.

В Бургаска област вече преминаха няколко от събранията на общинските структури на ГЕРБ,  като според източници на "Черноморски фар" отново Ивелина Василева е предпочетена като кандидатура.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Вълчо Чолаков: Северният обход няма да се проточи колкото при обхода на Ахелой
Съдебни дела бавят Северния обход на Бургас
Съпругът на вицепрезидента Илияна Йотова ще оперира Стефан Данаилов
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.