Крими
Обвиняемият за смъртта на колоездача Евелин се скри в съда
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Обвиняемият за причиняване на смърт по непредпазливост Владимир Колев се изхитри в съда. Днес делото срещу него започна по същество с изслушване на свидетели. Колев обаче се появи по-рано в Съдебната палата, скри се при съдебната охрана, изчака всички да влязат в залата, в това число и журналистите и чак тогава дойде и той.

Колев е обвинен за това, че миналия декември прегази велосипедиста Евелин Дуков, шофирайки в пияно състояние. В предното заседание Окръжен съд – Бургас измени досегашната му мярка от „подписка“ на „домашен арест“. Защитникът му адвокат Радостин Пенев тогава поиска да бъдат назначени наново две експертизи – авто-техническа и съдебно-медицинска. Съдът обаче прецени, че това може да стане евентуално след изслушването на свидетелите в следващото заседание.

В предното заседание Колев упорито продължи да отрича той да е бил зад волана във фаталния ден. Според него някой друг е взел колата му, тъй като тя не се заключвала и стартирала лесно. 

И днес близки и роднини на загиналия бяха в съда и искаха по-тежко наказание за обвиняемия. Делото продължава с изслушването на свидетелите. 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мъж и жена пострадаxа при катастрофа на пътя Бургас - Айтос
Запечатаха РН ТВ по сигнал на две национални телевизии
Жандармерия нахлу в местна кабеларка
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.