Спорт
Нов медал за бургаски клуб по таекуондо
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Пореден медал завоюва бургаският клуб по таекундо „Форс 2004“. На провелия се десети традиционен турнир в софийската зала „Арена Асикс“ Калоян Колев е спечелил среброто при деца, втора група, в категория до 48 кг, на дисциплина „Спаринг“. Участие на международното състезание в София са взели 1000 състезатели от 10 държави.

Преди това бургазлии се представиха повече от отлично на силен турнир в Хърватия, където петима представители на „Форс-2004“ завоюваха множество медали в дисциплина „Пумсе“.

Пред бургаския клуб предстои на 19 декември изпит за колани, след което започва подготовката за Държавното първенство `2020.

„Тъй като в дисциплина „Пумсе“ имаме състезатели, които са част от националния ни отбор, ще се готвим с тях и за Световното първенство през месец май догодина в Дания. Нашият клуб изпраща доста успешна година точно в тази дисциплина. На много силни международни състезания спечелихме медали. Меко казано, подрастващото поколение при нас бележи много добро развитие. На някои от тях сега им предстои защитата на черни колани. Определено 2019-а беше много силна година за нас“, заяви пред вестник „Черноморски фар“ треньорът на „Форс-2004“ Бисер Христов.

Той поздрави всички спортисти в България и се надява предстоящата 2020 година да бъде по-успешна за всички родни състезатели.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Йордан Колев: „Спартак“ (Плевен) е опитен отбор, но можем да ги победим
Нефтохимик ще изиграе утре първата си контрола за 2020-та
Днес в Бургас започва финалният етап за Купата на България
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.