Бургас
Николай Тишев: Искаме да управляваме Бургас заедно с бургазлии
TразмерT

„Ние не искаме да управляваме Бургас и бургазлии, ние искаме да управляваме Бургас заедно с бургазлии“. Това каза кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев по време на откриването на предизборния информационен център на левицата в морския град. „Едно от посланията, които отправяме, е, че ще разчитаме на таланта и експертизата на всички жители, които да помагат за управлението на града“, допълни Тишев.

Николай Тишев

В информационния център постоянно ще има представители на БСП. Всички, които преминават оттук, могат да се запознаят с предизборната платформа на партията, идеите, заложени във „Визия за Бургас“, могат да получат и информация за кандидатите за общински съветници.

„Винаги сме отстоявали тезата, че най-добрият контакт с хората - това е прекият контакт. Поради тази причина предстои да открием втори информационен център. Той ще се намира в най-големия комплекс на Бургас - „Меден рудник“, отбеляза Николай Тишев.

Той разказа, че от срещите му до момента в останалите населени места от общината, хората поставят най-много въпроса с лошата инфраструктура, както и проблема с междуградския транспорт. В града пък, особено младите хора, поставят въпроса с ниското заплащане и липсата на перспектива. „Това са част от приоритетите ни и смятаме да ги реализираме след изборите“, заяви Тишев.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Почина известният юрист проф. Александър Янков
56 суперелектробуса облекчават чакането по спирките
Децата от Славейковото бягаха благотворително за кабинет по литература
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.