Спорт
Немската спечели турнира на БМФ Порт Бургас, ще гледат на живо мач от Лига Европа
TразмерT

Отборът на Немската гимназия спечели четвъртото издание на турнира по футбол на малки вратички, организиран от БМФ Порт Бургас. На финала те надвиха своите съперници от отбора на Механото с резултат 3:2 след дузпи. Така победителите ще наблюдават безплатно на живо срещата от Лига Европа между „Лудогорец” (Разград) и унгарския „Ференцварош”.

Билетите за мача, както и транспорта от Бургас до Разград и обратно, са осигурени „БМФ Порт Бургас”  ЕАД - концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”.

Втори в турнира останаха футболистите на Механото, а с бронзови медали и купа си тръгнаха  младежите от СУ „Любен Каравелов“ - Несебър, следвани от СУ „Епископ Константин Преславски”,  който останаха четвърти в надпреварата. Турнирът за купата на "БМФ Порт Бургас" ЕАД събра на 9 ноември в бургаския Спортен комплект „Каменица Арена“ над 80 футболисти на възраст между 16 и 18 години.

В тазгодишният турнир участваха общо 8 отбора - ПГЧЕ „Васил Левски“, Професионална гимназия по транспорт, Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника, СУ "Свети Свети Кирил и Методий", НЕГ „Гьоте”, СУ „Епископ Константин Преславски”,  СУ "Любен  Каравелов" -  Несебър и сборният тим, носещ името “Чук“.

Състезанието се проведе съгласно правилата, регламентирани в Наредбата на БФС по мини футбол. Отборите бяха разпределени чрез жребий в две групи и се състезаваха на принципа „всеки срещу всеки”.

След края на груповата фаза победителите се срещнаха на полуфинал и финал.

За всички участници турнирът бе абсолютно безплатен.

Освен голямата награда, купи и медали, организаторите бяха подготвили предметни награди за класиралите се на второ и трето място, както и индивидуални подаръци за всеки участник в надпреварата.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Легенда на Челси: Искам отново да посетя Бургас
Стоян Копривленски преди битката в събота: Очаквам голямо зрелище
Нови медали за бургаски състезатели по бразилско джиу джицу
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.