Крими
Наркозависим от „Меден рудник“: 80% от младите в комплекса употребяват дрога
TразмерT

80% от младите в „Меден рудник“ употребяват наркотици. Това заяви в предаването на Нова „Ничия земя“ мъж от комплекса, който в момента се намира в софийска наркокомуна.

„Ако се махна от тази чиста среда и се върна в Бургас отново най-вероятно ще започна да взимам, няма как просто на този етап, все още възстановяващ се, да се прибера там и да не употребявам. Всичките ми приятели около мен взимат наркотици“, заяви той.

В предаването мъжът споделя още, че е започнал в 1-2 клас да пие алкохол.

„Взимахме от на дядо ми ракията и се събирахме от махалата в разни къщи, мазета, гаражи, за да пием. След това в 6-7 клас започнах да употребявам трева. По-големите пушеха и така си задавахме въпроса какво е това, каква е тази миризма, интересно ни беше. Освен това на по-късен етап започнах да взимам метамфетамини, екстази и бонбони“, казва още бургазлията.

Според него всеки, който каже, че пуши марихуана и това не му пречи, е все още неосъзнат.

Признава, че също така е и продавал наркотици. При него са идвали да си купуват всякакви хора – богати, интелигентни, както и деца.

Бургазлията се е преместил да живее в София и от три години не се е прибирал в родния си град, за да не посегне отново към дрогата.

 

Източник: Нова телевизия

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Пет кокошки, две патици и десет гълъба станаха жертви на пожар
Пуснаха Пейко Янков срещу 100 бона гаранция
Екстрадираха в родината му казахстанеца източил 1 милион долара
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.