Карнобат
Напредва строителството на новата полицейска сграда в Карнобат
TразмерT

Новата сграда ще бъде на три етажа, като всеки ще с площ от 320 кв.м. В управлението ще се влиза от към  ул.“Сашо Кофарджиев“, пише местното издание "Гласът на Карнобат".Условията в новата сграда ще отговарят на всички стандарти и изисквания. Те ще позволят по-качествено обслужване на гражданите и по-добри условия за работа на служителите.

Сградата ще бъде с два входа – за граждани и за служители. На първия етаж ще са разположени службите, предлагащи услуги на гражданите. Ще има осигурен достъп за хора в неравностойно положение.

Строежът на новата сграда на Районното управление -Карнобат започна на 5 юни миналата година. Възложител е Дирекция „Управление на собствеността и социални дейности /ДУССД/ – МВР.

По проект се предвижда да бъде съборена старата сграда, строена през 1913 година, а на нейно място ще се обособи паркинг за нуждите на управлението. Предвидено е да се запази по-новата част, строена през 70-те години на миналия век. Срокът за приключване на дейностите е 14 календарни месеца

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Обмислят въвеждане на „синя зона“ в Карнобат
Промениха статута на терен в Карнобат
Ловци от Карнобат разселват фазани
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.