Регион
Напредва обновяването на улица „Иглика“ в Приморско
TразмерT

Напредва обновяването на една от най-натоварените улици в Приморско – „Иглика“. Очаква се тя да е напълно реновирана, с нови 50 паркоместа и засадени 100 дръвчета,  до началото на сезона.

Работата по модернизирането на улицата, която води към част от забележителностите на морския курорт, тече усилено. Слънчевите януарски дни допълнително улесниха Общината и дейностите по отсечката от ул. „Стара планина“ до ул. „Ропотамо“ е към своя край. От стария и амортизиран водопровод и от бетонните стълбове с висящи жици вече няма следа. Всички комуникации са прокарани под земята, а ново осветление ще замени старите бетонни стълбове.

 

С обновяването на ул. „Иглика“ Община Приморско цели да улесни движението и паркирането на автомобили, като същевременно не нарушава зоната на пешеходците. Увеличава се и зелената зона с нови 100 дръвчета от вида „акация“.

Модернизирането на улицата започна още миналата година,  когато едната й страна беше цялостно обновена с нови паркоместа,  красиви дръвчета и ново осветление. Бяха монтирани  информационни табла на пешеходната зона, както и красиви дървени скулптури.

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Борисов стяга редиците на ГЕРБ!
Положителни температури и в неделя
Хаос с електронните фишове: Системата за неполучени глоби не работи
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.