Бургас
Над 250 абсолвенти от БСУ получиха своите дипломи
TразмерT

„Аз вярвам, че всеки един от нас ще успее по своя път, защото ние вече сме една стъпка напред. И това е защото завършихме Бургаския свободен университет. Всеки от нас ще поеме по собствената си пътека, но нека разстоянието не ни разделя“ – каза по време на тържествената церемония Димитър Томов – специалност Софтуерно инженерство, един от отличниците на випуска.

Над 250 абсолвенти от 15 бакалавърски специалности и от 28 магистърски програми получиха своите дипломи за завършено висше образование. От тях 26 са отличниците на випуска, които бяха удостоени със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението и доказан стремеж към издигане авторитета на академичната общност.

Приветствено слово към абсолвентите от името на проф. д.п.н. Галя Христозова ректор на БСУ, прочете проф. д-р Евелина Динева, зам.-ректор.

„Бъдете завинаги дълбоко свързани с нас – вашите преподаватели, с вашия университет. И нека днешният ден остане в сърцата ви като ден на вълнения, радост и ново начало. Ден, в който дръзко да запеете вечната студентска песен:Viva Akademia ….“ – каза проф. Динева.

На тържеството присъстваха членовете на Настоятелството на Бургаския свободен университет Янко Янков и проф. д-р Васил Янков – почетен ректор на БСУ. Гости на церемонията бяха областният управител Вълчо Чолаков, зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева, генералният консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел, Слави Неделчев - заместник-директор по персонала и ръководител отдел Развитие на персонала на Лукойл Нефтохим Бургас. Присъстваха и представители на университети и организации от Австрия, Турция, Кипър и Румъния – партньори на БСУ по проект „Разширено обучение по информационна сигурност“, програма „ЕРАЗЪМ+“ с ръководител доц. д-р Веселина Жечева.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Депутатите от БСП – Бургас: Трябва да знаем колко полезен обем има яз. „Камчия“
За 7 дни: 820 водачи хвърчат по бургаските улици с превишена скорост
Боклукът на бургаско пристанище не е радиоактивен или токсичен
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.