Регион
На айтозлии им писна от убийства и разбити улици - искат позитивни новини
TразмерT

В айтоските фейсбук групи гражданка, която не е в града от известно време пусна пост, с който призовава съгражданите си да пускат по-ведри постове свързани с града.

Ето и текста й(нередактиран): "Добро утро приятели. малка критика от мен. Не ми харесва, влизам в страницата,и блесват само лошотиите на града.боклуци,убийста разбити улици и прочие.репорнери,кажете Добро утро, дайте снимки на града,нещо радостно положително.със здраве . поздрави от Атина".

Реакцията е моментална. Около 50 коментара, от които повечето със снимки показват и хубавата страна на Айтос, който нашумя тези дни с бруталното убийство в ромската махала. Там възрастният клошар Асен Пуров бе наръган 32 пъти и блъскан с юмруци в главата от двама роми от квартала - единият непълнолетен.

Разбира се предложението на Любка Янчева среща и противници. Някои потребители коментират, че като нищо друго не се случва, няма какво да се пуска в интернет пространството. Все пак трябва да се отбележи, че айтозлиите реагирали положително надделяват. 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Борисов стяга редиците на ГЕРБ!
Положителни температури и в неделя
Хаос с електронните фишове: Системата за неполучени глоби не работи
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.