Любопитно
Млади дизайнери сбъднаха мечтаната бална рокля
TразмерT

Участниците в проекта по моден дизайн „Дебют“ на Център за млади таланти в Бургас заедно с преподавателката си известната бургаска дизайнерка Мария Танева осъществиха мечтата на абитуриентка с ограничени финансови възможности като сътвориха специално за нея прекрасна рокля за бала.

 Дванадесетокласничката бе избрана сред множество кандидатури заради оригиналното и вълнуващо мотивационно писмо на тема „Моята мечта, моето бъдеще”, което беше подготвила. Моделът на мечтаната рокля бе по желание на абитуриентката, а цялостното изпълнение и изработката направиха талантливите млади дизайнерки.

 За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развитието и усъвършенстването на талантите им. Вече осем години те са част от най-различни благотворителни кампании на Фондация „Шанс за децата и природата на България“. Сбъдването на тази мечта е поредното доказателство, че доброто се възпитава и съществува.

Зад инициативата застанаха Център за млади таланти, Модна къща „Емоционе“ и Фондация „Шанс за децата и природата на България“.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Влюбена двойка се венча на крилото на самолет
В последния ден на лятото - слънце и слаб вятър
От „Игри на волята“ не са си почистили, установи проверка
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.