Любопитно
Майки решават задачи във Фейсбук
TразмерT

Социалната мрежа и оформените в нея групи се оказват полезни не само за размяна на рецепти за торти и ефектни ястия. Те вече не са и само място за оплюване на този и онзи – оказват се много полезен начин за комуникация  и получаване на помощ още в самото начало на учебната година.

Майка, изпаднала в математическа немощ, публикува задачката, която заедно с наследника си трябва да реши, с молба за помощ – решаване на математическата главоблъсканица. Веднага се намериха доброволци, които не само написаха резултата на задачата, а и снимаха подробно решението и го публикуваха под вопъла за помощ.

Случайно или не пак в групата на бургаските майки, съвсем близо до поста за помощ при решаването на  задачата има и реклама за частна детска занималня, която почасово се грижи за децата. Тя дава трайно  решение не само на задачата с тетрадките и паричките, а и с всички останали математически главоблъсканици, на които биха се натъкнали родителите, помагайки на своите наследници да се справят с поставените от учителите домашни. Просто защото учебниците няма да бъдат сменени, а поставените задачи ще стават и още по-трудни и то не само математическите.

Другото най-добро решение на проблема на родителите с подготовката на домашните са организираните в училище занимални, където децата безплатно подготвят своите уроци, защото  почасовата занималня е услуга, която се заплаща

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
По празниците: Бургазлии тръгнаха да си вадят паспорти заради Брекзита
Легенда от женската NBA лига учи децата в Бургас на баскетбол
„Алеко Константинов“ все пак ще е уличка на занаятите
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.