Несебър
Мълчалив протест в подкрепа на Николай Димитров ще се проведе преди клетвата на Общински съвет
TразмерT

Инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Николай Димитров за кмет на Община Несебър за четвърти мандат, призова гражданите да се явят на мълчалив протест пред Заседателна зала „Мелсас“ на 11 ноември от 13:30 часа. В 14:00 часа започва първото заседание на новия Общински съвет, на което най-вероятно няма да присъстват Николай Димитров и другите двама задържани за постоянно в ареста по обвинение за купуване на гласове.

Ето и пълния текст на призива:

Уважаеми жители на Община Несебър,

На 27.10.2019г. се проведоха демократични избори за местно самоуправление на които с 8081 гласа бе избран за кмет независимият кандидат - г-н Николай Димитров,издигнат от Инициативен комитет.

Ние – членовете на Инициативния комитет сме жители на Община Несебър,доказали своя професионализъм,гражданска позиция и застанали с имената си зад достойната кандидатура на г-н Николай Димитров,чието дванадесет годишно управление е просперитет за нашата Община.Ние –всички сме граждани на свободна държава и упражнили,съгласно Конституцията на Република България правото си на вот,правото си да избираме, така както съвестта и разума ни повеляват.

На 27.10.2019г. за четвърти път ние показахме и доказахме,че сме единни за общото благо на Общината.Тези осем хиляди,които гласуваха за Николай Димитров са зад него и ще отстояват неговото законно право да бъде кмет на Община Несебър.

Ние от Инициативния комитет както и още 8081 избиратели на община Несебър настояваме съгласно чл.38,ал.4 от ЗМСМА кметът да положи клетва на 11.11.2019г. в 14.00ч. в Заседателна зала „Мелсас“,за да не бъде подменен действителният вот на избирателите.

Вярваме в справедливостта, в правосъдието и законността,за да върнат на семейството и всички нас,които искахме и избрахме за наш кмет - Николай Димитров! 

Каним всички, които желаят да се обединим за подкрепа на Николай Димитров, Петър Хрусафов, Георги Георгиев. Категорично и спокойно да заявим гражданската си позиция на 11.11.2019г. от 13.30 ч. пред Заседателна зала „Мелсас“.

ВАЖНО! Гражданска позиция е и да спазваме редът и спокойствието на другите като паркираме колите си на определените за това места и спазваме правилата за движение и обществен ред!          

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
КНСБ изнесе лекция пред ученици в Слънчев бряг
Шестокласници в Несебър учиха колко велик е българският език
Проектобюджетът на Несебър -65 200 000 лева
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.