Айтос
Лятна танцова академия `2019 в Айтос с концерт „Приятели с танца“
TразмерT

За осма поредна година през месец юли, Народно читалище „Васил Левски 1869” - Айтос организира и провежда Лятна танцова академия за децата на града. В Академия `2019 участват 85 деца на възраст от 7 до 14 години, техни ръководители и хореографи за осма поредна година са Ивелина Костадинова и Мая Христова. Лятната танцова академия е едно невероятно преживяване, след което си тръгваш с безброй нови приятели и мечти – сбъднати и такива, които тепърва мечтаеш да сбъднеш.

Много деца и граждани, родители и близки дойдоха вечерта на 12 юли на площад „Свобода", за да аплодират участниците в Академията на концерта-продукция, подготвян старателно с много талант и постоянството от двете ръководителки. Всяка възрастова група имаше свой репертоар, зрителите видяха много щастливи лица, много силни емоции и много нови танцови умения.

Оказа се, че двете вълнуващи, забавни и полезни седмици на труд и усмивки на читалищната сцена са преобразили децата. С желанието и амбицията на истински професионалисти, участниците в продукцията „ПРИЯТЕЛИ С ТАНЦА” не просто представиха девет нови танца, а ги изпълниха с преливаща емоция. А публиката присъства на невероятен празник с малките и по-големи възпитаници на лятната академия и съвсем заслужено ги дари с много аплодисменти.

НП

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Фотоспомен подари на акушерки и гинеколози кметът Едрев
Вдигнаха новата църква в Дрянковец
Веселин Казаков:На подводница "Надежда" се роди идеята за „Desant KzK"
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.