Любопитно
Лоренцо на Софи Маринова чака Гринго да излезе от ареста
TразмерT

Лоренцо Игнатов, по-известен като Лоренцо на Софи Маринова, все още си чака Гринго да излезе от ареста. Той говори в предаването на Нова ТВ „Събуди се“ за старта на собствената си кариера като певец. Младежът вече е записал две парчета като второто му е с над 500 000 гледания в мрежите.

За любовта на майка си към Гринго, той коментира: „Тя беше тръгнала много да го бута и нещата не се получаваха. Аз си го чакам обаче да си дойде, нищо, че е в ареста. Аз си го уважавам Гринго, той е приятел на майка ми, какъвто и да е друг. Щом тя го обича и аз го обичам“. Лоренцо говори и за другите мъже в живота на майка си, сред които и полубрат му. „Нямам проблем с това, че майка ми беше с полубрат ми. Аз си го обичам и приемам като брат. Иначе с баща ми са приятели цял живот. Когато той идва да ме взима от Етрополе, сядат, пийват си кафенце, никога не е било това да се мразят“, допълни още младата звезда.

Не му харесва много, че сега са в Етрополе, тъй като 9 години е бил в столицата и там е оставил приятелите си. Иначе Лоренцо смята, че е в хайлайфа, откакто се е родил. „Майка ми винаги говори за мен в интервютата си, затова обаче смятам, че сега няма нужда да ме бута в кариерата ми“, допълва синът на Софи Маринова. Казва, че с майка си са много близки и си споделят всичко, но има неща, за които и двамата не се бъркат на другия. „Според мен с тези 2 мои парчета, вече съм излязъл от сянката й“, казва уверено Лоренцо.

По негови думи „не се чувства сребролюбец, който работи само за пари“. „Като имам, харча. Да, обичам скъпите работи – телефони, коли, едно-друго. Много обичам и да се контя, както и да съм душата на компанията“, обяснява за себе си той.

За момента признава, че е занемарил малко училището покрай музиката. „Без образование обаче сме заникъде, особено ние ромите, а и направо да си го кажа циганите“, откровено с усмивка казва Лоренцо. Споделя, че иска да завърши средното си образование, но само за да е завършил. „Висше не ми трябва, няма да ставам учен“, допълва той.

В края на разговора Лоренцо си пожелава един ден и той да изнесе концерт като на майка си в „Арена Армеец“ пред 10 000 души, които да ръкопляскат за него.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
По празниците: Бургазлии тръгнаха да си вадят паспорти заради Брекзита
Легенда от женската NBA лига учи децата в Бургас на баскетбол
„Алеко Константинов“ все пак ще е уличка на занаятите
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.