Любопитно
Красиви и изискани – абитуриентите на Гимназията по романски езици изпрати Випуск 2019
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Красиви и изискани – това обобщава абитуриентите на тазгодишния Випуск 2019 на Гимназията по романски езици.

Младежите се събраха в двора на школото за бала си, традиционно придружавани от роднините си. Не бяха малко и тези, които обаче дойдоха на бала с приятели и съученици.

Господата и госпожиците показаха класа и изисканост, като почти липсваха по-екстравагантни тоалети. Тук-таме някоя млада дама показваше по-дълбоко деколте, или по-къса пола, но в рамките на нормалното. Младежите пък предпочетоха класическите костюми, предимно в тъмни цветове.

Гимназията тази година изпраща доста ВИП-абитуриенти. Сред тях са Давид и Мила от Бургаската младежка телевизия, които привлякоха погледите на наборите си с изисканите си тоалети.

Сред останалите известни абитуриенти бяха и синът на колегата ни журналист Краси Калудов от burgas-reporter.com – Виктор, както и дъщерята на колежката топ репортер на „24 часа“ Тони Щилянова – Силяна. Шефът на КАТ-Бургас комисар Неделчо Рачев, както и прокурор Мануил Манев също бяха забелязани от наш репортер в двора на училището, изпращайки абитуриенти.

Както по-рано "Черноморски фар" писа сред випускниците тази година в гимназията е и синът на кмета Димитър Николов - Иван.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Влюбена двойка се венча на крилото на самолет
В последния ден на лятото - слънце и слаб вятър
От „Игри на волята“ не са си почистили, установи проверка
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.