Созопол
Конкурсът „Коледен Созопол” очаква своите победители
TразмерT

Щедри награди от Община Созопол и подаръци от местния бизнес очакват участниците в традиционния конкурс „Коледен Созопол”, който продължава и тази седмица. Награждаването на участниците ще бъде на 21декември от 9.30 ч. в Общински съвет- Созопол, по време на последното заседания на местния парламент.

Всички желаещи граждани, фирми и институции могат да се включат в конкурса за външна украса до 19.12.2018г., като номинират украсено от тях място. За регистрация в състезанието участниците трябва да представят снимки, точен адрес на сградата и контакти за обратна връзка. Конкурсните работи се подават на e-mail: [email protected]

Дайте свобода на въображението си, включете и своите деца, създайте феерия от цветни фигурки и светлини. Нека коледния дух  обхване града, офисите, домовете и сърцата ни.

Участието е в две категории: Украса на дом и Украса на институция. Няма ограничения за брой обекти, с които един участник кандидатства. Разходите за коледната украса са за сметка на участниците в конкурса. Цената на украсата не е обект на конкурса.

Комисия, определена със заповед на кмета Панайот Рейзи, ще извърши оглед и на място, след получаване на снимковия материал и ще оцени всички кандидатствали обекти.

Участниците ще получат грамоти и парични награди. Първото място за украса на дом ще получи 250 лева, второто 150лв, а третото 100. За украсата на институция паричните награди са същите.

Като допълнение всички участници ще получат и луксозен календар на Община Созопол за 2019 година. Награди за участниците в конкурса за външна украса „Коледен Созопол”  ще раздаде и единствената местна винарна „Атика”, която се намира в село Атия. Винопроизводителите се включиха в конкурса като са предвидили по бутилка вино на всеки участник.

Бурканче истински странджански мед ще подарят на участниците и от Пчеларска ферма Странджа / Bee Farm Strandja, базирана в с. Индже войвода.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Пореден скандал със строителство по морето, този път на къмпинг „Градина“
Има ли още нарушения на къмпинг „Смокиня”?
Нов скандал по морето! Строи се до плаж Алепу
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.