Айтос
Коледно настроение завладя Айтос
TразмерT

 

На 7 декември, обновената и през тази година от Община Айтос коледна украса в центъра на Айтос грейна празнично. Традиционно Айтос запали светлините на не едно, а на няколко естествени елхови дръвчета на площад „Свобода". Светлините украсиха града в синхрон с фойерверките, които айтоските деца посрещнаха с възторг и възгласи. Без помпозност и скъпоструващи концерти беше даден празничният старт на коледните прояви. Ученици, граждани и малчугани с родители и баби дойдоха на откритата сцена за дълго чаканата среща с Дядо Коледа, Снежанка и Джуджанка.

Тон за Коледното настроение тази година дадоха читалищните джуджета с много музика, новогодишни стихчета и танцово шоу. Имаше емоции, подаръци, снимки с добрия старец и много, много детски усмивки.

„Нашата елха не е голяма, но затова пък е най-красивата. Коледните светлини ще ни вдъхнат надежда за здраве и повече късмет! Нека коледният дух ни направи по-задружни и по-добри!", пожела кметът Васил Едрев и отброи с децата и Дядо Коледа секундите до грейването на коледната украса.

Асистентките на добрия старец Снежанка и Джуджанка бяха подготвили емоционалната празнична програма с много весели случки и танци на палавите джуджета. Кулминация на празничната еуфория от запалването на разноцветните лампички бяха фойерверките, които по инициатива на Община Айтос традиционно осветиха небето над града в очакване на празниците. Още много интересни събития очакват децата и айтозлии до празниците, обещаха кметът и Дядо Коледа.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Строителство и ремонти са акцентите в програмата на кмета Васил Едрев за 2019 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.