Поморие
Коледната елха озарява центъра на Поморие
TразмерT

Впечатляваща 5-минутна заря беляза началото на Коледно-новогодишните празници в Поморие. А превърналото се в традиция запалване светлините на елхата отново събра в центъра на града стотици жители и гости.

„За осми пореден път отново сме заедно, за да посрещнем едни от най-обичаните празници в годината и да запалим светлинките на града ни. Нормално е в края на годината всеки да направи своята равносметка, нормално е да искаме още повече и по-добри неща да се случват. За това се обръщам към всички Вас и Ви благодаря за подкрепата и за силите, които давате на мен и моите колеги да продължаваме да развиваме нашия град”, каза кметът Иван Алексиев и пожела много здраве, щастие и топлина във всяко семейство.

С песни, танци и стихчета децата от ДГ „Детелина”, ДГ „Веселушко” и ДГ „Слънчо” също поднесоха своите поздрави. За доброто настроение допринесоха и Общинският духов оркестър и ДФТА „Раковина”, а кулминацията настъпи с изпълненията на певицата Ева. Програмата продължава днес с DJ Marti G и хубава музика на открито.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Поморие направи дълбок поклон пред Васил Левски
С почит към традициите Поморие отбеляза празника на Свети Трифон
Кметът Иван Алексиев:Наесен ще кажа дали ще се кандидатирам отново
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.