Бургас
Кои съветници на ГЕРБ няма да ги има в следващия Общински съвет на Бургас?
TразмерT

 

ГЕРБ-Бургас се разделя с водача на листата си в няколко поредни мандата  в Общинския съвет-Димитър Людиев. Той се отказва от обществена дейност като направи сам отвод на събранието на общинската структура на партията  тази вечер, научи „Черноморски фар“. Людиев се мотивира, че има твърде много ангажименти, но ще продължава да работи за партията и за кампанията за местни избори през октомври.

Общински съветници няма да са Петя Гънева и Панайот Жечков, които също още в клубовете са заявили, че се отказват от участие във вота наесен. Номинираните Жечо Станков и Златина Дукова също са се отказали.

Цялата листа е гласувана заедно от общинската структура, а не име по име.

Сред новите имена, които попадат в листата  е Радовеста Стюард, има твърде много номинации на зам.-областния управител проф. Севдалина Турманова и юристи, номинация е получил и Сотир Сотиров от Университет „Проф.д-р Асен Златаров“. Активни в предложенията са били клубовете Жени ГЕРБ и Майки ГЕРБ, които също са предложили много имена.
Как ще бъде подредена листата последната дума ще има Изпълнителната комисия, все още не е ясно кой ще е водачът на листата.

Всички партийни клубове са издигнали кандидатурата на кмета Димитър Николов. От сега е ясна още една кандидатура за кмет -тази на досегашния кмет на Българово- Йордан Йорданов, който също е бил номиниран.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Фейк новина превърна добра учителка по география в Черната Златка
Предложение: Туристическите автобуси да паркират на определено място
Забраниха черпенето с торта в бургаските детски градини
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.