Айтос
Клубът на туристите-ветерани в Айтос стана на 44 години
TразмерT

Как се извъртяха годините, питат се туристите-ветерани от КТВ при ТД „Чудни скали” – град Айтос! Оказва се, че 44 години са изминали от създаването на клуба през 1974 година, и че айтоският е един от най-старите в страната, напомня ръководителката Ирина Николова, която тръгва по планинските пътеки с ветераните още съвсем млада. Най-активният клуб на ТД „Чудни скали" - Айтос, догодина ще празнува 45-годишен юбилей, с надеждата, че общността ще подкрепи усилията му за един истински туристически празник.      

         Енергичността и младежкият ентусиазъм на членовете на клуба са пример за подражание за всички айтоски поколения. Възхищаваме се на тяхната организираност, дисциплинираност и на несломимия им дух. Впечатляваме се от желанието им да опознават българската природа и история, да покоряват още, и още планински върхове.

      Те предават любовта и привързаността си към красивата българска природа на своите деца и внуци, на младите хора от община Айтос. За да продължат по техния туристически път и да се научат с борбеност и упоритост да преодоляват предизвикателствата на времето, в което живеем.

Вестник „Народен приятел“ пожелава туристическо дълголетие на нашите ветерани и още много млади последователи!

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Строителство и ремонти са акцентите в програмата на кмета Васил Едрев за 2019 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.