Бургас
Кирил Добрев пред БСП актива в Бургас: Две поколения дадохме фира
TразмерT

Силвия ШАТЪРОВА

 

„Залагам на тази кампания разумът в БСП да надделее, да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече две поколения фира дадоха. Хайде поне за следващото поколение да обединим усилия и да подадем ръце и да знам, че единствената алтернатива на това безумно управление е БСП“. Това заяви в Бургас Кирил Добре, организационен секретар, член на Изпълнителното бюро на БСП и депутат. В морския град се проведе областен съвет, на който беше направен анализ на отминалите местни избори. С Добрев в Бургас беше и Драгомир Стойнев.

„Тези избори вадихме на места хора, които буквално ги карахме на разстрел, с ясното съзнание какво ги очаква – силни партийни личности, хора доказали се, но които трудно се адаптират в днешната среда. В Бургас имаме добри примери за това как трябва да правим кампания. Имаме и лоши примери за това как не трябва да правим кампания. Тоя подробен анализ го направихме на областно ниво, надявам се това да го направим и на общинско“, заяви Добрев.

Той обясни още, че промените, реформите и обновлението в партията трябва да продължи, защото иначе бъдещето на БСП било поставено на карта.

„Казвам го с ясното съзнание като организационен секретар и че знам какво говоря. Привличането на нови, млади хора, привличането на други граждански организации, близки до нас, са жизненоважни за спасяването на партията. На тези избори разбрахме, че БСП сами не можем. Че за да постигнем успех, трябва на наша страна да застанат хората. На много места успяхме, на други не“, поясни депутатът.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Проект обединява бургаски институции
Прокуратурата разследва нерегламентиран внос на италиански боклук в бургаско пристанище
ВиК започва работа по улица „Средна гора“, общината ремонтира изцяло след това
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.