Крими
Катастрофа затвори пътя за Созопол
TразмерT

Катастрофа между два автомобила е затворила пътя за Созопол, съобщават от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Пътният инцидент е станал около 12:00 часа на пътя между комплекс „Златна рибка“ и централния вход на ваканционното селище „Санта Марина“ преди Созопол.

Тогава „Рено Еспейс“, с бургаска регистрация и „Ситроен Пикасо“, с бургаска регистрация се блъскат. „Рено“-то управлявано от 54-годишен созополчанин се движил в посока Созопол, а „Ситроен“-а в обратна посока. От катастрофата са нанесени материални щети в дясната половина на „Ситроен“-а и в лявата на „Рено“-то. Пострадали и откарани в УМБАЛ-Бургас са водачът на „Рено“-то и придвижващите се в „Ситроен“-а двама мъже. Тримата са били контактни, но към момента няма повече данни за здравословното им състояние.

От полицията предупреждават, че поради извършване на оглед на мястото, пътната отсечка за движение, както и трафика от и за Созопол се пренасочва по стария път, преминаващ покрай задния вход за „Санта Марина“, гробищния парк и магазин „Лидл“.

Причините за катастрофата се изясняват.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Двама пострадаха след катастрофа в Каблешково
Младеж издърпа телефона от ръката на бургазлия
Откриха 7 кг трева в избата и жилището на помориец
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.