Крими
Карък: Лежал за убийство айтозлия крещял, че ще се лее кръв
TразмерT

Полицията го задържа за 24 часа като заподозрян за смъртта на клошаря  Асен Пуров

Покрай шумотевицата ченгетата му намерили откраднатия велосипед

 

Георги РУСИНОВ

 

В куриозна ситуация е попаднал 50-годишният Атанас Жеков от Айтос. Ден преди кървавото убийство на 70-годишния клошар Асен Пуров, Атанас вилнял из няколко кръчми и крещял, че ще се лее кръв, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Каръкът е задържан като заподозрян за убийството и поради факта, че е излежал 17-годишна присъда за убийство с нож.

В Районното управление в Айтос са извикани доведеният му син и жена му Боянка, за да изяснят алибито на Атанас. Те обаче не били от голяма от помощ на местните ченгета, тъй като трудно говорили български. Кръв по маратонката на сина още повече накланя везните срещу тях. Впоследствие става ясно, че кръвта не е човешка, а от яре, което Атанас и синът му заклали два дни преди убийството.

В някои медии излезе информация, че Атанас и семейството му били пребити от полицаите. От ОДМВР-Бургас отрекоха каквито и да е твърдения, че над тях е предявено полицейско насилие. „Синът и майката са освободени час и половина след разпита им“, уточняват от полицията. Атанас даже останал доволен, че покрай цялата шумотевица около убийството айтоските полицаи намерили и откраднатия му по-рано велосипед.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Двама души пострадаха при пожар в Меден рудник
Недекларирана валута откриха митничарите в „Порше Кайен“
Поредна блъсната пешеходка в Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.