Местни избори - 2019
Николай Димитров даде старт на кампанията си в сърцето на Стария Несебър
TразмерT

Никога не съм търсил ракета носител в лицето на партии, заяви той

Кандидатът за кмет на Несебър за четвърти мандат Николай Димитров даде старт на кампанията си тази вечер в сърцето на стария град- Читалище „Яна Лъскова“. Той се отчете пред съгражданите с кратък филм, като показа свършеното досега и новите идеи за развитие на града и общината за следващите четири години.
Като най-голям свой успех за последния мандат той отчете довършените процедури за реконструкция на рибарското пристанище „Северна буна“, изграждането на новата сграда Артиум и спечелените европейски проекти. Сред тях най-големият е изграждането на пречиствателна станция в Равда и претоварната станция за битови отпадъци, реконструкцията на СУ“Любен Каравелов“ в Несебър.

Димитров благодари на своите съграждани, на съпругата си, на Инициативния комитет, който го е издигнал за пореден мандат както и на съветниците в досегашния Общински съвет. Изрази обаче учудване че  големите проекти, капиталовата програма и бюджетите на общината са се гласували с пълно мнозинство, а сега чува критики по тях.

„Никога в живота си не съм търсил ракета носител в лицето на политически партии, уважавам всички политически субекти, но съм преценил, че трябва да изляза, издигнат от Инициативен комитет", заяви той.

Димитров няма и листа за общински съветници, каза, че има подкрепата на своите съграждани, а управлението на общината без изявено политическо мнозинство в Общинския съвет се постига консенсус с много дипломация и комуникация.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Ето и точните резултати от снощните балотажи
ГЕРБ взе и Китен
Село Дебелт ще има нов кмет
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.