Бургас
Jet2holidays търси мениджъри в региона
TразмерT

Дона МИТЕВА

Само ден след като най-голямата австрийска нискотарифна авиокомпания обяви, че стартира нова директна връзка от Бургас до Виена,  друга -британска Jet 2holidays  проведе ден на отворените врати в хотел „Аква“.

Всички желаещи имаха възможност да разговарят със служители на авиокомпанията за условията на труд, които предлага. Принципно се разбра, че се търсят мениджъри за Летище Бургас и за Слънчев бряг. Подчертано бе, че това не е в истинския смисъл подбор на кадри, а по-скоро възможност желаещите да се информират. А представителите на Jet2holidays да установят нивото на владеене на английски на проявилите интерес.

По наши наблюдения желаещи не липсваха, по което си пролича, че летният туристически сезон е почти приключил. Направи впечатление също, че сред дошлите да се информират имаше и чужденци, а също така и доста възрастни кандидати. Любопитен факт бе, че сред проявилите интерес имаше и спасител, който е и фитнес инструктор, а също така и мъж на средна възраст, който се появи в типичната униформа за квартал „Изгрев“ – анцуг.

Jet2holidays предоставя пакетни почивки за местата до където има полети нискотарифната британска авиокомпания Jet2.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Бургазлии почетоха Левски с две факелни шествия
РИОСВ-Бургас сложи край на драмата „пеликан със зеле“
Бургас се преклони пред саможертвата на Васил Левски
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.