Култура
Изложба събира най-добрите кадри на бургаските фотографи
TразмерT

Традиционната годишна изложба на Бургаска фотографска общност (БФО) ще бъде открита в четвъртък, от 18 часа в експоцентър "Флора".

Тази година в изложбата участват 19 автори с над 40 снимки, като отново са застъпени всички жанрове - портретна, пейзажна, улична, актова, абстрактна и минималистична фотография. Тя може да бъде разгледана в дните до 28 септември при вход свободен.

В своите фотографии членовете на общността не само споделят уловените от тях мигове, но и усещането си за красотата и очарованието във всеки един детайл, както и своите творчески търсения.

Вече 11 години авторите от БФО са неразделна част от културния живот на града. Те са реализирали повече от 70 изложби и други фотографски проекти, които са били представени в Бургас, София, Габрово, Стара Загора, Казанлък, Благоевград и в чужбина.

В Сдружението членуват 34 фотографи - професионалисти и любители, обединени от влечението си към това изкуство, но всеки от тях има свой собствен стил, технически похвати и естетически виждания.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Поетът Пейо Пантелеев предизвиква с новите си басни
Предлагат поета и режисьор Симеон Димитров за почетен гражданин на Бургас
Изложба събира най-добрите кадри на бургаските фотографи
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.