Бургас
Ивайло Дражев:В Бургас изборите са уговорен мач между ГЕРБ и БСП
TразмерT

Бившият футболен бос излиза на местния вот наесен като независим

Силвия Шатърова

Бившият футболен бос Ивайло Дражев не се е отказал от политиката и от намерението си да участва в изборите наесен. Той ще излезе като независим кандидат-кмет, подкрепен от партии, ще издигне и листа за съветници, която ще води. Причината да излезе като независим, е че от БСП въпреки, че  бе издигнат от три партийни структури, Общинският съвет го изхвърли от битката. Дражев ще изчака 14 август, когато на „Позитано“ 20 ще се вземе окончателно решение кой ще е кандидатът на БСП за Бургас. Въпреки че местната структура издигна като официален кандидат- Николай Тишев, то Дражев се надява нещата да се обърнат в негова полза.

Той е категоричен, че в Бургас изборите са уговорен мач между БСП и ГЕРБ, а уговорката е направена от 4-5 човека в местната структура на левицата без знанието на Корнелия Нинова. „Те са се разбрали с ГЕРБ, а Димитър Николов е взел на концесия местната структура на БСП“, заяви на пресконференция Ивайло Дражев и допълни: „В този мач ще има опозиция"  и допълни, че част от битките му като общински съветник  е премахване на Синята и Зелена зона.

За болната му тема футбол той заяви,  че не иска да гледа да се снимат на стогодишнината на „Черноморец“ хора като Костадин Марков, които преди време са унищожили клуба и са подарили стадион „Черноморец“ на ПСФК „Нафтекс“. Според него настоящият ПСФК „Черноморец“ няма нищо общо с титулярния клуб и двата клуба нямат правна връзка.

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Преди празниците: За 2 дни – четирима пияни и трима дрогирани зад волана в региона
Почина бизнесменът Андон Койчев-Доката
Коледари наричат за здраве и сполука утре в Етнографския музей
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.