Руен
Исмаил Осман: През изминалия мандат реализирахме всички ангажименти, които бяхме поели
TразмерT

„Това, което поехме като ангажименти през 2015 година с моя екип, сме го свършили на 90%. Предстои до месец да приключим и с останалите 10%“, заяви кметът на община Руен Исмаил Осман малко след положената от него клетва за стъпването му официално в длъжност за четвърти пореден път на този пост.

По негови думи това, което остава да се свърши като работа до края на годината, е ремонт на покриви на общински сгради по населените места в общината.

По отношение на реализирането на предстоящи проекти в общината с най-много населени места в Бургаска област Осман заяви, че когато може, винаги кандидатстват за спечелването на такива.

„Ние от работа не се плашим и не бягаме. Самите ние искаме повече работа и постоянно търсим варианти за намирането на финансиране на най-различни проекти. От високия резултат, който постигнах на 27 октомври, разбирам, че работя правилно. Обикновено в България хората смятат, че кметове, които са управлявали 3 – 4 мандата, вече са „изхабени“, затова искат нови лица. При нас е точно обратното, което ни учудва. Това е една висока оценка за свършеното от на мен и екипа ми през годините“, каза още той.

Исмаил Осман допълни, че цялото ръководство на ДПС го е поздравило за победата на първи тур. Миналата седмица в Сунгурларе лично му е честитил и председателят на партията Мустафа Карадайъ.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Укрепват свлачище в Руенско
Борисов към Исмаил Осман: Ще подсетя АПИ за пътя Айтос-Провадия
Коледари наричаха за здраве в кметството на Руен
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.