Руен
Исмаил Осман: Продължаваме да развиваме Община Руен
TразмерT

Кметът и общинските съветници положиха клетва

 

Михаил КОЛЕВ

 

Макар и за четвърти път да съм избран за кмет, аз все още се вълнувам. Благодаря на всички руенци, които участваха в изборния процес. Тези резултати показват, че хората са доволни от нашата работа. Затова ние ще продължаваме да развиваме Община Руен, както сме го правили досега. Ще правим резки промени, само когато се налага. Това заяви новоизбраният досегашен кмет на Община Руен Исмаил Осман от ДПС.

Днес той и новоизбраните общински съветници положиха клетва. В Ритуалната зала на Руен, където се проведе първата сесия на новия Общински съвет присъства и областният управител на Бургас Вълчо Чолаков. Той поздрави Осман за добрите резултати, които постигна на последните местни избори. По думи на Чолаков руенският кмет е единственият, който надгражда своите резултати с всеки изминал вот. Областният управител пожела на него и общинските съветници да надграждат това, което са свършили досега и да служат винаги в интерес на руенци.

Заседанието по традиция води най-възрастният общински съветник. В този Общински съвет това е Димо Ангелов. Петчленна комисия ръководи избора за нов председател на местния парламент. С 29 гласа „за“ и без нито един „против“ бе избран Ешереф Ешереф.

„Когато хората ме попитаха дали ще обещая нещо, аз им казах: Да, ще обещая – ежедневно да работя в интерес на жителите на Община Руен и винаги да се вслушвам в суверена“, заяви Ешереф.

Деветчленна комисия ще изработи на новия правилник, по който ще работят общинските съветници.

 

Очаквайте по-късно подробен коментар на Исмаил Осман за това какво предстои през новия му мандат!

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Укрепват свлачище в Руенско
Борисов към Исмаил Осман: Ще подсетя АПИ за пътя Айтос-Провадия
Коледари наричаха за здраве в кметството на Руен
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.