Бургас
Искат от кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в Бургас да имат кауза за града
TразмерT

Кандидатите  на ГЕРБ за общински съветници ще бъдат препитвани каква е каузата им за Бургас. Всеки трябва да има своя, да я изложи пред номинационното събрание и да работи за нея по време на целия следващ мандат. Преди минути започна събранието на общинската структура, което ще определи номинациите  за общински съветници и кмет на Бургас на партията. „Има много нови лица и голяма гражданска квота“, заяви областният лидер на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев.

Възможно е да изпаднат някой от досегашните, но Бойчев обеща приемственост, ще има и достатъчно от познатите лица  в новата листа. Те ще бъдат определени от това колко ще са полезни за Бургас. Има и вероятност водачът на листата да не е партиен член. В гражданската квота могат да влизат както имена от десни формации с които партията ще влезе в договорка, така и чисто непартийни лица.

Бойчев заяви, че е доволен от досегашната група на ГЕРБ в Бургаския общински съвет, затова, че се е съхранила в своята цялост и че съветниците са били единни. След събранието ще се правят анализи, кой колко е работил през мандата и колко е бил полезен стана ясно още.

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Порязаха паметника на Св.Николай Чудотворец
Засилват мерките в детските градини заради грипа
Скандал в правната комисия заради спортна наредба
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.