Спорт
„Иртиш“ отне думата на Херо
TразмерT

Михаил КОЛЕВ


 

Димитър Димитров-Херо избягва всякакви коментари около случилото се в казахстанския „Иртиш“ (Павлодар). Бургаският треньор, заедно със своя екип, бяха скандално изгонени от клуба, като дори на един от мачовете на павлодарци не бяха допуснати на стадиона, за вършат професионалните си задължения.

Пред вестник „Черноморски фар“ един от най-добрите ни клубни специалисти сподели, че ще съди ръководството на „Иртиш“. Той не пожела да разкрие повече подробности по казуса, защото има забрана от своите адвокати да не дава изявления по темата, докато не приключи съдебния процес.

Димитров не разкри и дали е получил оферти от други клубове, нито от кои страни са те. Доскоро името му се спрягаше като наставник на Левски, но в крайна сметка начело на „сините“ застана Георги Тодоров, който ще води отбора до края на сезона, а след това щафетата ще поеме Петър Хубчев. Появиха се и слухове, че Херо може да заеме длъжността изпълнителен директор при столичани, но засега няма потвърждение на тези твърдения.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Поморие загуби гостуването си на Спартак (Плевен)
„Байер” Леверкузен честити празника на българите с лика на Бербатов
Преди 31 години Атанас Комшев донесе олимпийско злато
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.