Бургас
Интерактивните уроци са част от общинския проект "Първокласно начало"
TразмерT

С ентусиазъм и усърдие първокласниците от ОУ "Христо Ботев" в квартал "Долно Езерово" се включват в интерактивни уроци всеки ден. Чрез различни игри и забавни занимания на интерактивна дъска и таблети, малчуганите усвояват знания по български език и математика.

Децата се включиха в открит урок и демонстрираха наученото досега чрез образователни игри на учебните електронни устройства.

Провеждането на интерактивните  занимания  е  част от  проекта "Първокласно начало" , който се реализира от Община Бургас във всички училища.

 В резултат на проекта всички кабинети за първокласници бяха реконструирани изцяло преди учебната година. Всички стаи са обзаведени с антибактериални настилки, лед осветление, нови шкафчета, нови единични чинове, които могат да се конфигурират по различен начин, нови интерактивни дъски с възможности за използване на електронни учебници и електронен дневник.

От новата учебна година  ОУ "Христо Ботев" в квартал "Долно Езерово" вече има изцяло нова и модерна столова, където децата могат да се хранят - да закусват, да обядват и да се възползват от възможността за свободна консумация ,без да напускат двора на учебното заведение. Помещението е изцяло обновено, ремонтирани са и сервизните и обслужващи помещения, обособена е тоалетна за  ученици с физически увреждания.

За учениците най-атрактивните придобивки са двете нови игрища за баскетбол и хандбал и за футбол.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Бургазлии почетоха Левски с две факелни шествия
РИОСВ-Бургас сложи край на драмата „пеликан със зеле“
Бургас се преклони пред саможертвата на Васил Левски
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.