Спорт
Фенове на „Нефтохимик“ поискаха стадион „Лазур“ да стане общински
TразмерT

Фенове на „Нефтохимик“ поискаха стадион „Лазур“ да стане общински. В писмо до медиите запалянковците на „шейховете“ искат да дадат гласност на молбата си. За целта е създадена и страница във Фейсбук, която е озаглавена „Върнете стадион Лазур на Бургас“. В нея привържениците на „Нефтохимик“ ще публикуват всички техни действия, свързани с инициативата, като целта е да популяризират проблема.

„Време е вече да се спаси професионалния футбол в Бургас, който е на път да изчезне и ние сме готови да предотвратим това. Призоваваме всеки, който милее за този спорт в града да ни подкрепи и заедно да върнем Бургас на футболната карта. Нека погледнем към бъдещето и оставим това черно петно от последните години в миналото“, пишат в писмото си от Клуба на привържениците на Нефтохимик.

Придобиването на стадион „Лазур“ според тях е най-удачния начин за решаване на проблема с липсата на футболна база и стадион в рамките на града.

Преди дни общинският съветник от СЕК-НФСБ Ивайло Вагенщайн направи предложение стадионът да бъде закупен срещу сумата от 4 милиона лева.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Таланти за 10 милиона евро са „изтекли" от Бургас
Осмото издание на турнира по конен спорт „Купа Бургас“ стартира в петък
Цени по 5 лева за дербито на Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.