Несебър
Емоционален Николай Димитров: Благодаря, че не се подадохте на тази гнусна провокация и интрига
TразмерT

Силвия ШАТЪРОВА

 

Кметът на Община Несебър Николай Димитров се закле. Той бе докаран с белезници от София за целта. От трибуната в Общинския съвет той изрече много емоционална реч.

„Благодаря на моите съграждани, които не се подадоха на тази провокация и на тази гнусна интрига и по достойнство оцениха работата, която вършим за развитието на общината. На тези, които създадоха тази интрига и провокация не пожелавам да изживеят това, което преживявам аз и моето семейство. Мисля, че няма да го изтърпят“, заяви той, след което последваха бурни аплодисменти в залата.

Почти през сълзи и с разтреперен глас той благодари на Господ, че закриля него и семейството му.

„Аз мога да погледна всеки в очите, друг е въпроса дали вие можете да ме гледате в очите“, посочи той, а думите му бяха приети с възгласи „Браво!“ от гражданите.

Димитров благодари и на Инициативния комитет, който го е издигнал за четвърти мандат.

„Благодаря и на всички жители на общината, които за пореден път ми гласуват доверие. На всички новоизбрани общински съветници и кметове на кметства се надявам, че както заявяваха по време на кампания, че ще работят за доброто на общината, да го докажат през следващите години. Честито на всички. Благодаря на всички мои съграждани, че опазиха община и град Несебър“, завърши кметът.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
КНСБ изнесе лекция пред ученици в Слънчев бряг
Шестокласници в Несебър учиха колко велик е българският език
Проектобюджетът на Несебър -65 200 000 лева
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.