Любопитно
Две братовчедки с една кауза
TразмерT

Дона МИТЕВА

Поп звездата Мария Илиева и кандидатката за Европарламента – бургаското момиче Ивелина Василева пуснаха общ клип. „Яко е да си еко“ вече се върти в социалната мрежа.

Екс екоминистърката Василева в него е категорична: „Чистотата на Черно море е моя кауза“. Гласовитата й братовчедка добавя: „Искам синът ми да живее в по-чист свят и да има грижа за него“.

Участничката в „Като две капки вода“, въпреки голямата си заетост покрай надпреварата, е намерила време да подкрепи своята роднина. Певицата призова в клипа всички преди да посегнат към поредните пластмасови прибори или към найлоновите торбички да се замислят.

„Зона свободна от пластмаса“ – иска да бъде въведен като екосертификат кандидатката за Брюксел. А в Бургас да има модерна европейска лаборатория за изследване на морската вода и обитатели и въздействието на пластмасовите отпадъци върху тях е друга нейна цел.

Двете именити дами явно често се виждат и подкрепят взаимно. Преди дни Василева пусна снимки, направени по време на тържеството по случай рождения ден на Ваня Монева, вдъхновяващ хоров диригент и майка на Мария Илиева.

От профила си във Фейсбук Василева пожела на кралицата на съвременната българска поп сцена Мария Илиева да победи в „Като две капки вода”.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Иван и Станислав, които преобразиха подлеза до Операта
Влюбена двойка се венча на крилото на самолет
В последния ден на лятото - слънце и слаб вятър
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.