Приморско
Димитър Германов: Гордея се с финансовата стабилност на общината
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Кметът на Община Приморско заяви, че е горд с постигнатата финансова стабилност на общината.

„Мога да се похваля с финансовата стабилност, която аз и екипът ми постигнахме през втория ми мандат като кмет. Работата обаче реално започна още от първия. Горд съм, че продължавам тенденцията и от предишни кметове Община Приморско да финансира със свои средства спорта и културата. Имаме пет отбора, в които никой нищо не плаща. Читалищната ни дейност също е на много високо ниво“, каза той.

На въпрос дали ще се кандидатира за трети мандат и има ли притеснения от евентуални кандидатури той отговори лаконично.

„Нямам притеснение от други кандидати за кмет. Това, че в началото на изборната година анонсираме проекта за пречиствателната станция, не означава, че търсим политически дивиденти от това. Мога да кажа, че ГЕРБ все още няма ясен кандидат за кмет в Приморско“, поясни Германов.

По думите му Бюджет `2019, който все още не е анонсиран и тепърва ще има обществени обсъждания по него, запазва рамката си от миналата година – малко над 22 милиона лева. Градоначалникът добави, че цифрата е даже по-висока, заради финансовата стабилност на общината, за която спомена по-рано. Германов добави и че няма да има увеличаване на данъци през 2019-а.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Обновяват училището в Ново паничарево и детската площадка във Веселие
Реконструират нови обекти в община Приморско
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.