Несебър
Дичо с концерт в Несебър за празника на любовта и виното
TразмерT

Несебър ще отбележи за седми пореден път празника на любовта и виното. Събитията ще започнат на 14 февруари от 17:30 часа. „Сдружение Несебър Арт“, съвместно с художниците Теодора Филипова и Тихомир Иванов, ще покаже традиционната си изложба, посветена на любовта и виното. Събитието, което ще се състои във фоайето на ЦКО „Артиум“, ще бъде придружено от изпълнения на музикални шедьоври от класически произведения и ще премине поднадслов  „За любовта с класическа музика и чаша червено вино!“ 
Изложбата  ще може да бъде видяна и на 15 и 16 февруари от 10:00 до 16:00 часа. 
От 18:30 часа на 14 февруари, читалищните състави ДВС „Сюрприз“, ВИГ „Луминус, ВИГ „Трипъл Трабъл“ и ВГ „Морски звездички“ при Общински детски комплекс – Несебър, ще изнесат вокално-инструментален концерт  в НЧ „Яна Лъскова 1905“. 
Празничното настроение на 15 февруари ще продължи с премиерата на постановката „Шум зад кулисите“ по Майкъл Фрейн, която Общинският театър  към НЧ - „Яна Лъскова 1905“  е подготвил специално за празника. Събитието е с начален час 18:30 и ще се състои в салона на читалището. 
В последния от празничните дни - 16 февруари, от 14:00 часа  на  площад „Жулиета Шишманова“, гражданите и гостите на града ще могат да се насладят на концерта под надслов „За виното с танци и любов!“  Събитието е подготвено от съставите към НЧ - „Яна Лъскова - 1905“ - ФФ „Българка“, Хор за стари градски песни „Блян“,  Хор за гръцки песни „Месамбрия“ и ТС „Месамбрия“ към обединената общинска школа по изкуствата – Несебър, ТФ „Заря“ и ФФ „Незабравка“.
Поп изпълнителят Дичо ще бъде звездата в културната програма на Община Несебър за 16 февруари. Един от най-обичаните изпълнители с харизматично присъствие на сцената ще изнесе концерта „За любовта и още нещо… в Несебър“. Проявата ще се състои на площад „Жулиета Шишманова“ от 16:00 часа.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Несебър присъства от близо 20 века в световната картография
Огромно задръстване от Свети Влас към Бургас
Несебър отбеляза празника си със зрелищна заря и емоционални концерти
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.