Малко Търново
Диана Саватева, депутат: Ремонтът не започна по независещи от нас причини
TразмерT

 

Георги РУСИНОВ

 

Народният представител от ГЕРБ Диана Саватева коментира пред „Черноморски фар“, че ремонтът на пътя Малко Търново – Царево не е започнал по независещи от тях причини.

„Аз специално във всеки един момент, във всяка среща, която сме имали, включително и в рамките на парламентарния контрол, съм го поставяла няколко пъти този въпрос. Наистина имаше предвидено започване на ремонта, което се отложи по независещи от нас причини. Трябваше да започне през май. Това беше отговорът на предния министър Николай Нанков в едно парламентарно питане, което беше миналата година. Причините, поради които се отложи ремонтът, пак казвам са независещи от нас, но са обективни. Това не е изключение“, заяви Саватева.

Тя обаче е категорична, че пътят трябва да бъде реабилитиран, но смята, че е редно да се отбележи, че в отсечката между Изгрев и Българи са били извършени съществени ремонтни дейности.

„Проблемна остава отсечката към Граматиково до излизането на пътя за Малко Търново. През последните месеци съм минала поне 4-5 пъти и знам за какво става въпрос“, добави тя.

Саватева поясни още, че този проблем остава кауза за народните представители от ГЕРБ, от която няма отстъпление.

„Един министър обаче не мисли само за един регион, а за всички. Естествено ние държим за нашия и аз особено няма как да бъда разколебана в това отношение. Използвали сме всички механизми, които имаме като народни представители, включително и провеждане на срещи, които не винаги са публично оповестени, защото е по-важно не да се покаже някаква активност, а да се свърши конкретна работа“, каза още тя.

Народният представител завърши с това, че по въпроса се работи и в най-скоро време ще има официална информация за това какво е бъдещето на проблемния път.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
В Малко Търново отбелязаха Бабинден
Двама се хвърлиха за кръста в ледените води на Докузак
Мъжко хоро във водите край Докузак на Йордановден
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.