Несебър
ДГ „Калина Малина” - Несебър изпрати своите малки „абитуриенти”
TразмерT

С емоционално тържество децата от предучилищните групи „Мечо Пух” и „Златна рибка” към ДГ „Калина Малина” в Несебър казаха „сбогом” на любимата градина и своите учители. В последния си концерт бъдещите първокласници показаха отлична подготовка в знанията си за буквите и числата, умело представени в множество стихове и песни. След наситения с вълнения празник всяко дете получи Удостоверение за завършено задължително предучилищно образование от директора на детската градина Людмила Василева.

Г-жа Василева  благодари на малките актьори за чудесното присъствие на сцената, както и за незабравимите четири години заедно. В словото си към родители и деца, тя цитира мисли на американския писател Робърт Фулам: „Всичко, което наистина трябва да знам, за да се науча как да живея, как да правя, как да се държа, съм научил в детската градина. Мъдростта не е горе на върха, където блести заветната диплома, а там, в пясъчника на детската площадка, в предучилищната група“.

Емоционални обръщения към децата и родителите поднесоха  и учители на двете групи.

Празничната проява завърши със снимки за спомен пред сградата на детската градина и вкусна торта с отворена книга и моливи - весело намигване към предстоящата среща с  училището.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Несебър отбеляза Деня на Независимостта
Започва рекултивацията на депото за битови отпадъци около Равда
Два нови обекта изграждат в община Несбър
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.