Спорт
Дежавю: Атанас Божилов ще се бие с грък в София
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Бургаския кикбоксьор от „Самурай Джим“ Атанас Божилов отново ще се изправи срещу гръцки опонент в София. В началото на ноември Наката успя да надвие в оспорван мач друг представител на Гърция насред българската столица. По този начин той си завоюва Световната титла на веригата „Kickboxing Grand Prix” и стана първият боец в историята на бургаския кикбокс, който е спечелил световно отличие при мъжете.

Предстоящият двубой на Божилов ще се състои на 1 декември в зала „Асикс Арена“. Неговият противник е млад състезател, а последните си мачове е успял да спечели с нокаут. Сблъсъкът ще бъде част от „Гранд файт Арена“, чиито организатори са Георги Валентинов и Даниел Илиев.

„Това просто е един рейтингов мач, очаквам категорична победа за Наско, без значение дали ще е с нокаут или по точки“, каза пред вестник „Черноморски фар“ треньорът на Божилов в „Самурай Джим“ Николай Атанасов.

Други осем състезатели на клуба ще участват на Републиканското по муай тай във Варна, което ще се проведе на 1 и 2 декември. Очакванията на Атанасов са всички негови бойци да спечелят медал.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Охранителна фирма спечели благотворителния полицейски турнир в Бургас
Рекорден брой участници на полумаратона „Атанасовско езеро“ тази година
Румен Димов - изпълнителен директор на ФК „Созопол“: Не гоним на всяка цена класиране във Втора лига
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.