Бургас
Дъщеря на бивш горски шеф от Бургас е новият шеф на кабинета на премиера
TразмерT

Деница Желева-дъщеря на бивш депутат от ГЕРБ и председател на УС  на Югоизточното държавно горско предприятие Румен Желев става шеф на кабинета на Бойко Борисов. Тя заема мястото на Румяна Бъчварова, която заминава посланик за Израел.
Деница Желева е завършила НЕГ“Гьоте“ в Бургас, след това учи в Германия и се върна в България.

Баща й е едно от известните имена в системата на горите. Той е бивш шеф и на РДГ -Бургас, бил е шеф на Горско стопанство“Ропотамо“, в момента е експерт към Югоизточното държавно предприятие. Бе и депутат в предишния парламент, на последните избори събра твърде много преференции, но не успя да пренареди листата.
Новината за назначението на Деница Желева дойде от премиера днес, който коментира ситуацията след оставката на Цветан Цветанов.

„Мисля, че с двама заместници ще се справя. Ще освободим и Румяна Бъчварова, защото отива посланик. На нейно място ще е Деница Желева", допълни Борисов и заяви, че на 7 юли ще бъде свикан форум на ГЕРБ, на който ще бъде освободен както Цветан Цветанов, така и Румяна Бъчварова, която става посланик.

„Анализ на изборите направих, вие също го правихте. От сутрин до вечер социолози обясняват какво и как мисля. На какви ли не глупости се наслушах. С една дума - резултатите са добри. Анализът е, че победата е категорична и с оставките в БСП това се потвърждават”, заяви още премиерът Бойко Борисов.

"Винаги народът ми дава кредит на доверие, аз винаги съм следял какво се иска от мен. Разбрах, че дори днес президентът е видял какви прекрасни училища сме направили и ремонтирали", завърши той и отрече твърдението, че Томислав Дончев ще бъде негов заместник, защото е вицепремиер.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Сериозна инвестиционна програма за Морското училище в Бургас
НФСБ представи листата си за Бургас, в нея нямало политически калинки
ТИР се обърна на пътя Ветрен-Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.