Култура
„Да пеем заедно“ събира на една сцена „5-те сезона“ и Йордан Марков
TразмерT

Петя ДОБРЕВА

 

„Да пеем заедно“ събира на една сцена „5-те сезона“, Йордан Марков и Драгомир Драганов. Концертът в Бургас, който е част от националното турне, е на 15-и август от 20.30 часа в Летния театър. По време на музикалния спектакъл ще бъдат представени и песните от албума „Силата на любовта“ на Йордан Марков. В концерта ще участва и балет „Dance studio Deja Vu”, а аудиовизуално шоу с видеостени е сътворено от B Sound Ltd.

Йордан Марков има зад гърба си много незабравими за публиката концерти и два издадени албума („Живот на кръстопът" и “Силата на любовта") с музика и стихове от най-големите композитори, поети и аранжори на България, сред които Тончо Русев, Евтим Евтимов, Ваньо Вълчев, Стефан Димитров, Богдана Карадочева и много други. Неподражаемото му сценично присъствие, брилянтният глас, искреността и топлотата в общуването с публиката го правят един от най-обичаните млади гласове на българската сцена.

Сега той пее заедно с бургаския квартет „5-те сезона“ с ръководител композиторът Стефан Диомов. А водещ е Драгомир Драганов, който също има бургаски корени.

Билети за концерта се продават на каса „Часовника“.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Днес се прощаваме с великата Стоянка Мутафова
Гостуваща изложба на Адриана Будевска краси фоайето на бургаския театър
Стоянка Мутафова-народната аристократка
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.