Сунгурларе
Д-р Кенов, кмет на Сунгурларе: Очаква ни работа, много работа
TразмерT

Дона МИТЕВА

„Благодаря на всички съграждани, на всички подкрепили каузата Сунгурларе и на всички, които обичат нашата община. Благодаря за силната подкрепа! Започва ново начало с политическа партия ГЕРБ.  Очаква ни работа за общата ни кауза“, това са развълнуваните думи, написани от новия кмет на Сунгурларе д-р Георги Кенов. В нощта на балотажа да сподели радостта от победата до него бе и народният представител Галя Желязкова.

Кандидатът на ГЕРБ д-р Кенов взе 3540 гласа, при 100% обработени от ОИК протоколи от балотажа, което представлява 54.45% от гласовете на избирателите, отишли до урните в неделя. Неговата опонентка Хатидже Георгиева, издигната от ДПС, взе 2887 гласа или 44.41%. 74 души са отишли до урните, за да изразят волята си, че не подкрепят никого.

Д-р Георги Кенов е доказан лекар в областта на гинекологията и общественик в община Сунгурларе. Роден на 11 октомври 1957 година в град Карнобат. Дълги години д-р Георги Кенов е общопрактикуващ лекар и акушер-гинеколог в Многопрофилна болница за активно лечение – Карнобат. Д-р Кенов е бил 8 години кмет на Община Сунгурларе през 2007 година и през 2011 година също бе преизбран.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Кметът на Сунгурларе обяви грипна ваканция
Бивша зам.-кметица се похвали със спечелени проекти
Лозарево има нова камбанария
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.