Крими
Чистачка на 57 г. блъснала режисьора Дюлгеров
TразмерT

Жена на 57 г. е шофьорката, която е блъснала с колата си режисьора Георги Дюлгеров преди седмица, съобщава “24 часа”. След инцидента тя продължила по пътя си и се наложи полицията да я издирва.

От записи на камери в района униформените виждат регистрационния номер и откриват столичанката Ани Савова от София, която работи като чистачка. Обяснила, че не е разбрала за удара и затова е напуснала мястото, без да помогне на Дюлгеров. Инцидентът с кинотвореца стана на 30 май около метростанция “Жолио Кюри” в София в 17,30 ч. Ани Савова се прибирала от работа с фолксвагена си. Опитала се да завие наляво. В този момент Дюлгеров карал колелото си направо и с дръжката на кормилото се ударил в дясната задна част на колата. Паднал на асфалта и си счупил крака.

Жената продължила по пътя си, без да спре. Режисьорът на “Мера според мера” обаче запомнил марката на автомобила и я казал на пристигналите на място полицаи още преди да го откарат в “Пирогов”.

“Боли ме, много ме боли. Предстои ми тежка операция. Счупена е шийката на дясното бедро”, едва успя да каже Дюлгеров пред “24 часа” минути преди интервенцията.

Шофьорката е неосъждана. Все още не е обвинена, защото се чакат резултатите от автотехническа експертиза, която да каже дали е виновна за инцидента.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мъжът, който скочи от петия етаж на УМБАЛ Бургас, бе свален от козирката
Пациент скочи от петия етаж на УМБАЛ-Бургас
Ферма с марихуана за 300 бона разбиха в айтоското село Чукарка (СНИМКИ)
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.