Любопитно
Червило с формата на сърце – хит сред дамите за Свети Валентин
TразмерT

Жаклин НОТЕВА


 

Любовта на жените към великолепните цветове и оттенъци, както и по-дълготрайните формули, не може да се скрие лесно. Невероятната опаковка също е голям плюс за дамите, когато става въпрос за козметика.

Нова мода за тазгодишния празник на влюбените – Свети Валентин - е червилото във форма на сърце. Става дума за червилата „Mystic Heart Lipsticks“, чиято особеност е, че са във формата на сърце. В месеца на виното и любовта тези червила с нестандартна форма се продават като топъл хляб в САЩ. Всяко върви по 18 долара парчето, а интересът към тях е огромен.

В социалните мрежи нежната страна на човечество споделя със захлас, че не само опаковката прави червилата изключително атрактивни за Свети Валентин, но и формулата с пчелен восък, която гарантира гладко и удобно нанасяне, а също така и оставя кожата хидратирана.

Всяко от петте червила – четири нюанса и един гланц за устни – има два цвята с оттенъци от външната част и сърцевината. Те се смесват, за да създадат великолепен финален ефект.

Напълно разбираемо, червилата се превърнаха в сензация в Instagram и Facebook и те определено могат да бъдат изключително подходящ подарък за дните, в които празнувате любовта, а и не само.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
По празниците: Бургазлии тръгнаха да си вадят паспорти заради Брекзита
Легенда от женската NBA лига учи децата в Бургас на баскетбол
„Алеко Константинов“ все пак ще е уличка на занаятите
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.