Крими
Ченгета-герои спасиха жена от самоубийствен опит
TразмерT

Ченгета-герои спасиха жена от опит за самоубийство. На 26.12.т.г. около 11.10 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент в кооперация, разположена на ул. „Калофер” № 18, при който на дъждобранната алуминиева козирка на терасата на третия етаж се намира жена, вероятно опитваща се да скочи.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили два автопатрула от Пето Районно управление – Бургас, които организирали действия по спасяването на жената. Същите били затруднени от невъзможността на притеснения й съпруг да отключи масивната входна врата, но предприели система за омекотяване на скока в случай, че не успеят да достигнат до бургазлийката на време.

Междувременно полицаите  успели да преодолеят входната врата, като трима от тях успели да издърпат обратно на терасата 67 годишната бургазлийка, под чийто крака алуминиевата козирка вече поддала от тежестта й.

Проведени са множество разговори с бургазлийката, която от сърце заедно със съпруга си благодарила на отзовалите се полицейски екипи. Жената изказала съжалението си, че в момент на слабост и депресионно настроение решила да посегне на живота си, като пожелала на всички служители на реда крепко здраве, късмет и възможност повече от разрешавани от тях случаи да се ознаменуват с положителен резултат.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Пешеxодец загина след като бе блъснат на пътя Ветрен - Бургас
Крадец на гуми и джанти остава в ареста
Татко се изхарчи за гаранцията на обралия колегата си Иван
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.