Крими
Бургазлийка загина при пожар от незагасена цигара
TразмерT

Жена от Бургас е загинала при пожар в дом на улица „Княз Борис“ 68, съобщават от пресцентъра на бургаската полиция. За погасяване на пожара на място са изпратени два противопожарни автомобила и седем огнеборци, които счупили външен прозорец, за да навлязат в апратамента, тъй като той бил заключен.

В стая от жилището е открит 69-годишен бургазлия, живеещ на адреса, който е изведен на безопасно разстояние. Той е прегледан и освободен за домашно лечение. В друга стая, обособена като спално помещение, е открито тялото на съпругата на бургазлията – 68-годишна жена, без видими признаци на живот, с частично видимо обгаряне от лявата част на тялото, както и в областта на главата.

При извършения оглед в близост до трупа на бургазлийката е открит изгорял фотьойл и частично обгорял модул от секция. По първоначални данни на огнеборците вероятно пожарът е възникнал вследствие възпламеняването на фотьойла от незагасена цигара. По случая е образувано досъдебно поризводство от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Пешеxодец загина след като бе блъснат на пътя Ветрен - Бургас
Крадец на гуми и джанти остава в ареста
Татко се изхарчи за гаранцията на обралия колегата си Иван
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.