Бизнес
Бургаските брокери си спретнаха най-веселия купон
TразмерT

Голямото семейство на регионалното сдружение за недвижими имоти се увеличи

Весела ГОРАНОВА

Брокерите от бургаските агенции, членове на на НСНИ/Националното сдружение за Недвижими имоти/ отбелязаха края на годината с бляскав бал. За него по традиция се знае, че е едно от най-бляскавите и купонджийски събития, които се очакват с интерес.

Тази година честта да го организира се падна на Георги Ангелов от агенция „Море“. На него се събраха представители на 39 фирми, които са регионалният пазар.

Сред разкоша на обстановката и на менюто, брокерите празнуваха и 26-годишнината от създаването на браншовото си сдружение. Тортата бе синя като морето, а върху нея беше построена къща – символ на дейността им. Тя бе разрязана от Лариса Костадинова, Георги Ангелов и Десислава Зехирева - председател на Регионалната структура на НСНИ.

Купонът бе уважен от нотариусите Милена Илчева и Сергей Янков.

Признание от колегите си и грамота получи Румяна Георгиева, член на УС на НСНИ.

Поздравление бе получено от председателя на УС на НСНИ Добромир Ганев. Преди това бяха раздадени приветствени грамоти на нови и възстановени членове на сдружението – фирмите „Панорама“, Кик“, А-1, Примея“,“056“, „Рент Билдинг“ са само част от тези, които се вляха в голямото семейство на Сдружението.

На коледното парти бяха събрани 1060 лв. дарения за децата в неравностойно положение.

Купонът продължи със забавни игри, томболи и много танци. След полунощ брокерите се вихриха в нощния бар. Догодина честта да организира партито се пада на „Мега имоти“.

НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е най-голямата българска неправителствена браншова структура в сферата на посредничеството при сделки с недвижимите имоти, с международно признат авторитет и дългогодишна история.

НСНИ е една от най-старите и най-активни браншови организации в страната. Традициите и стандартите във взаимоотношенията, създадени през годините, са в основата на авторитета й. Всеки член на НСНИ през тези 26 години е доказал висок професионализъм, стремеж към усъвършенстване и развитие.

Единствено членовете на НСНИ - преди 26 години доброволно се подложиха на самоконтрола на Етичния кодекс - най-висока гаранция за отговорността към обществото.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
ИАРА се сдоби с 35 нови автомобила
С видео жестов превод за хора с увреден слух в салона на НАП
Декларирането с ПИК става най-лесно и бързо
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.