Любопитно
Бургаска искра любов роди бебе за Гинес
TразмерT

Българо-македонско бебе ще празнува рожден ден с баща си, дядо си и леля си. Той е само на 21 дни, тежи само 4 кг, но вече е световна сензация заради рождената си дата - 6-ти октомври. На същата дата, в същия ден - събота са родени и баща му, и дядо му, а и леля му, предава 24 часа, цитирайки Нова тв.

„Това е чудо за мен, не мога да кажа, че това е съвпадение, но е чудо както пишат по новините и се случва на 48 милиона, просто не е за вярване - и тримата на 6-ти октомври, и тримата в събота – с малкия сме родени почти по едно и също време, аз съм в 8.52, а той в 9.02 - като говорим – изтръпвам”, споделя бащата на Кристофър - Филип.

„Няма случайни неща, затова си е чакал и датата. За да се появи в този специален ден, не мисля, че е съвпадение, мисля, че е магия”, казва майката Цветомира.

Двамата се запознават в Бургас, където любвота им пламва.

Фамилия Павлоски са готови да атакуват и рекордите на Гинес. В Книгата на рекордите пише, че 6 семейства - 4 от Съединените щати, едно от Финландия и едно от Япония - държат рекорда за брой поколения, родени на една дата - 4. При тях и прадядото е астрален близнак.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас
Моноспектакъл, посветен на домашното насилие, ще бъде представен в Бургас
Правят филм за черноморската кухня
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.